31.5.09

Bu kadar da olmaz dedirten

























Bunu da mı yapmışım? pes.... Türkiye'nin ilk Danimarka onaylı Hugo çizeri olmuşum ve çizmişim.. Şimdi bakıyoruz nası çizmişim? berbat.. hahahha baktım güldüm , bakın siz de gülün buyrun.
Haa bi de şerefsiz Tolga Abi paramı da vermemişti o ayrı... küfretmek serbest.

3 yorum:

Elmoş dedi ki...

Tolga abi düdüklemek sanatı üzerine bir kitap yazabilir. Zira bir arkadaşım, yazları Hugo yarışmasında telefonda yarıştığını sanan çocukların yerine kamera arkasında oynayan kişi olduğunu ve günün sonunda o bisikletlerin aslında nasıl da amcaoğullarına, eşe dosta dağıtıldığını anlatıyordu geçenlerde. "Telefonda 3'e, 5'e basmakla, konuşabildiğin hat üzerinden Hugo'yu nasıl yönlendirebilirsin ki zaten?" diye ekledi, ben utanç içinde gözlerimi masanın altındaki hayali bir noktaya sabitlemeye çalışırken. Evet, daha önce hiç böyle düşünmemiştim ve gerçekten o çocukların "Tolga abi, bastım bastım gitmedi ama..." hüzünlerini "Tüh be, basmış, gitmemiş, arada tuş takılıyor demek. Eski model telefon ya da." diye sineye çekiyordum.

Sene 1992'ydi sanırım, eve 2 milyon telefon faturası geldi. Hepsi Hugo. Kısmet olmadı, bir defa bile beraber çufçuflayamadık gerçi. Onun yerine annemle babam kendinden kilidi olan bir telefon aldılar. Babam da sabahları evden çıkarken anahtarı alıp götürüyordu.

bsenturk@gmail.com dedi ki...

tabi kendisinin bir sürü insanla böyle davaları vs leri olduğunu biliyorum şahsen. Ancak telefonla yönlendirilebilirlik mümkün. Bir arkadaşım bu işleri yapan bir kimseydi. Tabi Tolga Abi ve aynı şerefsizlikteki eşrafı böyle üçkağıtlar yapıyo mudur? Evet diye cevaplıyorum hiç düşünmeden hem de.

Burada bir tek senin yaşadığın sıkıntılar yüreğimi dağladı. Ama anne babanın yaşadığı şok da acaipmiş haha, o senelere göre iyi paralar bunlar :)

Adsız dedi ki...

Tolga abi denen serefsiz adam, is yaptirip para vermez. tam bir iblistir. Uzak durulmasi gereken dolandirici bir sahis. Cocuklarin uckagitci, cocuk parasi ile beslenen sülük tolga abi.. canin cehenneme.. :)